Musikmesse 2012: Ruokangas Mojo King + Steambass FL – Press Releases

Mojo King
Uusi hot rod henkinen Mojo -mallimme tuo yhteen kuumimmat ominaisuudet tutuista pulttikaulaisista kitaroistamme uudella mielenkiintoisella tavalla. Tallamikin teräksisen custom-kehyksen ansiosta ”twang” on tallella täydellisesti vaikka kitaraan on vibrakampi asennettukin. Saundipalettia löytyy niin tele-, kuin strato- ja jopa les paul maailmoista kekseliään uuden kytkennän ansiosta. Kitarassa on leppärunko, vaahterakaula ja loimukoivuotelauta – kaikki puut lämpökäsiteltyjä. Custom optiot pitävät sisällään uusia herkullisia Candy -värejä, kaulaprofiili maun mukaan, useita nauhakokoja joko perinteisestä materiaalista tai ruostumattomasta teräksestä ja paljon muuta. Ja ulkonäköhän on varsin rock! Hinta alkaen 3200 euroa.
Mojo King
The new supercharged Mojo version forges together the coolest features of our classic bolt-on models. With the clever steel bridge pickup ring all the twang is preserved even though we’ve added a trem! Mojo King features a newly designed all-passive wiring that offers super versatile switching options in a simple to use package. Other features include Alder body, Maple neck and Arctic Birch fretboard – all the wood materials are thermo treated and come from sustainable sources. The custom options include various new candy colors, hardware colors and much more. You can tweak the playability to fit exactly to your taste by selecting the neck profile, fret size, fret material and neck finish type from our plentiful selection. Price starting from 3200 euros (incl. VAT 23%).
****
****
Steambass FL
Esittelimme 2011 ensimmäisen bassomallimme joka on jo kerännyt huippuarvioita niin soittajilta kuin alan mediastakin – mm. saksalainen Gitarre & Bass lehti ylistää bassoa mestariteokseksi! Tähän mennessä tarjolla on ollut kaksi versiota bassosta – Classic (leppärungolla) ja Deluxe (espanjan seetrirungolla ja loimukoivukannella). Nyt nämä molemmat versiot saa myös nauhattomana! Bassossa on nerokas Wilkinson by Gotoh WB2P talla, Gotoh GB11 virittimet ja Steambass Custom Jazz mikit. Samettisen siloinen ebenpuuotelauta on varustettu kekseliäillä nauhamerkinnöillä joka on paitsi erittäin tyylikäs niin myös varsin avulias soitossa. Custom optioina mm. paljon värejä, pleksikuoseja, kaulaprofiileja, otenauhakokoja ja paljon muuta. Hinta alkaen 2600 euroa.
Steambass FL
We introduced our first bass model in 2011 and it has already gotten rave reviews from our happy customers – and the German Gitarre & Bass magazine named it a true masterpiece! So far we’ve offered the 4-string Steambass in two different versions – the Classic and Deluxe. Now both of those models are available fretless as well! The features include thermo treated Alder body and Maple neck, ingenious Wilkinson WB2P bridge, Gotoh GB11 tuners and Steambass Custom Jazz pickups. The smooth Ebony fretboard is inlaid with cool fret markers that are not only super stylish but also very helpful! The custom options include loads of colors, pickguards, neck profiles, fret sizes and much more! Price starting from 2600 euros (incl. VAT 23%).
****
****
****

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: