DW Collector’s Series Maple/Mahogany: ammattitason hybridi

Rumpublogissakin tapahtuu!

Rumpublogi – Finland's Premier Drum Blog

Jutun tekijä: Ari Ilaskivi

DW-Maple-Maha

DW on kiistatta yksi markkinoiden johtavia rumpumerkkejä ja siltä odotetaan paljon. Rummut on kohdennettu ammattilaisille ja tietenkin vakaville harrastajille, jotka ovat valmiita maksamaan hyvästä laadusta. Ja hyvältä merkiltä odotetaan myös aika ajoin tulevia uutuuksia, sillä kilpailu paikasta auringossa on joskus kovaakin taistelua. Niinpä DW:n insinöörit ovat John Good:n johdolla tehneet varsin perusteellista tutkimus- ja kehitystyötä rumpujen runkomateriaalien suhteen – kokeilemalla ja yhdistelemällä eri puulajeja ja laminoimalla niitä mitä erilaisimmilla tekniikoilla. Tuloksena on yhä useampia vaihtoehtoja rumpaleiden mieltymysten tyydyttämiseksi ja parhaiden mahdollisten saundien tavoittamiseksi. Tällä kertaa Rumpublogissa  testataan, miltä DW:n Collector’s-sarjan vaahtera-mahonki kuulostaa ja tuntuu.

Musamaailman alakerran rumpuosastolla on testikoppiin kasattu kaunis punainen ”red twisted lava”- setti, joka koostuu 22”x18” bassarista, 10”x8”,  12”x9” 14”x12” tomeista ja 14”x5” virvelistä. Setti myydään ns. shell-settinä ilman telineitä, mutta toki tarjolla on varsin kattava valikoima DW:n laadukasta rautaa niin rumpujen kuin symbaalienkin ripustamiseen. Ensi silmäyksellä tämä setti näytti ammattilaisen työkalulta. Kaksi…

View original post 639 more words

One thought on “DW Collector’s Series Maple/Mahogany: ammattitason hybridi

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: