Musiikin Avoimet Ovet, F-Musiikki Vantaalla 23. – 24.01.2015

avoimet_ovet_bg1

F-Musiikki ja Rockway.fi järjestävät jo perinteeksi muodostuneet Musiikin Avoimet Ovet -opetusmaratonin F-Musiikin suurmyymälässä Vantaalla. Ilmaiset livelähetykset klinikoista alkavat klo 17.00. Tämänkertainen teema on ”Yhden Biisin Tarina”. Suomen eturivin biisintekijöistä mm. Jussu Pöyhönen (Suurlähettiläät), Janne Huttunen (Anna Abreu, Pete Parkkonen, Robin) ja Esa Eloranta (Katri-Helena, Kari Tapio, Pate Mustajärvi) avaavat teemaa kertoen omia kokemuksiaan jonkun tunnetun biisin tekovaiheista. Mistä idea lähti, millaisia tekniikoita käytettiin, mitä haasteita kyseisen biisin kirjoittamisessa oli ja paljon muuta.

Opetussuunnitelmaan kuuluu myös arvokasta tietoa kitaran säätämisestä (soitinrakentaja Heidi Meri), sopivan soittimen valinnasta (Paavo Kuukasjärvi ja Juha Pöysä), demon äänittämisestä ja miksauksesta (Jaakko Roiha) sekä Teoston puheenvuoro (Antti Rask) teoksen käytöstä ja siihen liittyvistä juridisista seikoista.Tarkemmat tiedot aikataulusta ja klinikoitsijoista löytyvät osoitteesta www.rockway.fi/klinikat

Tapahtuman aikana jaetaan yli 5000 € edestä palkintoja. Arvomme tasatunnein 24 kappaletta Yamahan F310 -teräskielistä kitaraa kaikkien Rockway.fi sivustolle kirjautuneiden katsojien kesken. Kirjautuminen ja tapahtuman seuraaminen livenä on täysin ilmaista!

F-Musiikin verkkokauppa on aktiivinen koko tapahtuman ajan. Verkkokaupan erikoistarjoukset vaihtuvat noin tunnin välein alkaen 23.01.2015 klo 17.00.

F-Musiikki Vantaan myymälän aukioloajat:
Perjantai 23.01.2015 klo 10 – 19
Lauantai 24.01.2015 klo 10 – 17

One thought on “Musiikin Avoimet Ovet, F-Musiikki Vantaalla 23. – 24.01.2015

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: